Куточок для бургера (500 шт)

400,00
грн.
Паперовий пакет "саше" виготовлений з крафт паперу - для бургера, млинців, вафлі.

Загальні характеристики:
  • Розмір - 170*160мм;
  • Щільність паперу - 65 г/м2;
  • Колір - крафт;

Пакет-куточок для гамбургера є практичною і стильною упаковкою для самого знаменитого сендвіча з булочкою і котлеткою. Вона викликає бажання вчинити акт покупки, так що успіх з цими пакетиками вам забезпечений! Ми не претендуємо на ексклюзив, але будь-хто, хто хоче зайняти лідируючі позиції, повинен враховувати віяння часу і нести в світ покупців свіжої їжі затишок і нововведення. Наша упаковка економічна, не шкідлива для навколишнього середовища і забезпечує до 146 відсотків приросту до продажу бургерів вже в перший тиждень використання. Незважаючи на низьку вартість одного пакета, виглядає він недешево і навіть трохи преміум. Гамбургери їсть весь світ, але це незручно робити без належної упаковки, тому як він розпадеться на складові, а соус стікає по руках і капає на сорочку.

Експерти провели тестування декількох видів упаковки для гамбургерів і прийшли до висновку, що пакет-куточок найбільш вдале рішення серед своїх конкурентів.

Розмір 160х170 мм забезпечать найкраще положення гамбургера, зручно ляже хоч в ніжні жіночі долоньки, хоч в грубі чоловічі руки і навіть в маленькі ручки дитини. НЕ дасть забруднити руки вашого клієнта, що дозволить з'їсти гамбургер (млинці, вафлі і т.п.) на ходу.

Також вас можуть зацікавити